ЮНИ М 01 ООД е дружество с ограничена отговорност, сновано 2001 година в село Войводиново, област Пловдив. Основната икономическа дейност, на компанията е насочена в областта на производство на електродвигатели, електромотори, генератори,

пмопи, червячни редуктори и др.   
Предприятието е специализирано в производството на качествени асинхронни, трифазни и монофазни електродвигатели, вибрационни електродвигатели, помпи за охлаждащи системи на металообработващи машини с търговска марка Miksan. Също така, ЮНИ М 01 извършва търговия с редуктори и мотор-редуктори с марка YILMAZ REDUKTOR – Истанбул, Турция.  Предлага двигатели MIKSAN, помпи MIKSAN, вибратори MIKSAN, редуктори YILMAZ.


За да може да изпълнява своите услуги качествено и навременно, компанията е напълно оборудвана с богата материална база и разполага с екип от висококвалифицирани кадри, които имат богат опит в сферата.
ЮНИ М 01 ООД е надежден партньор, търсен и предпочитан от множество доволни клиенти и партньори!

 

Miksan & ЮНИ М 01 ООД

ЮНИ М 01 ООД е дружество с ограничена отговорност, сновано 2001 година в село Войводиново, област Пловдив. Основната икономическа дейност, на компанията е насочена в областта на производство на електродвигатели, електромотори, генератори, пмопи, червячни редуктори и др.   

Copyright © 2021 Miksan.bg Developed by : TEDBG.com